Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ποιος μπορούσε να το φανταστεί !!!!!

Την ΕΡΑ Κοζάνης επισκέπτονται εδώ και χρόνια καθ΄όλη την διάρκεια του έτους δημοτικά, νηπιαγωγεία, γυμνάσια και λύκεια της Κοζάνης και της ευρύτερης περιοχής με στόχο οι μαθητές να γνωρίσουν την λειτουργία του Δημόσιου Ραδιοφώνου σε όλες τις εκφάνσεις του να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, να γνωρίσουν τους συντελεστές και να δοθεί στα παιδιά εκπαιδευτικό υλικό που δημιούργησαν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι του σταθμού.

Στο πλαίσιο αυτό υπήρξαν και φέτος πολλές επισκέψεις σχολείων μεταξύ των οποίων και εκείνη του 20ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης

Οι νηπιαγωγοί του σταθμού η κα Ράνια και η κα Βάσω θεώρησαν πως στην αποχαιρετιστήρια εορτή του σχολικού έτους θα έπρεπε να συμπεριλάβουν και ένα οδοιπορικό όλων των δραστηριοτήτων των νηπίων. Για τον λόγο αυτό γράφτηκε ένα ποίημα το οποίο αναφερόταν στην ΕΡΑ και στο οποίο αποτυπωνόταν το βίωμα των παιδιών κατά την επίσκεψη τους.

Το ποίημα δόθηκε δυο εβδομάδες πριν την γιορτή στην μικρή Ιωάννα και παρουσιάστηκε στην γιορτή των νηπίων, την Τετάρτη 12 Ιουνίου, λίγες ώρες μετά το κλείσιμο και το "μαύρο" της ΕΡΤ και της απόλυσης 2656 συναδέλφων, σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους.

Ποιος άλλωστε θα μπορούσε να είχε φανταστεί τι θα συνέβαινε

Λεπτομέρεια μεταξύ των απολυμένων και ο πατέρας της μικρής Ιωάννας και όλοι οι συνάδελφοι του δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί της ΕΡΑ Κοζάνης.

Εμείς σας το παραθέτουμε και ευχαριστούμε τα παιδιά για τα χαμόγελα που μας πρόσφεραν όταν βρέθηκαν κοντά μας και τους νηπιαγωγούς για την έμπνευση τους να αφιερώσουν πέντε αράδες στον εργασιακό μας χώρο.

Και μια άλλη ημέρα
Πήγαμε όλη η παρέα
Στο ραδιόφωνο στην ΕΡΑ
Και εκεί μάθαμε καλά
Πως μιλάνε στον αέρα

Στο στούντιο ηχογράφησης
Συνέντευξη μας πήραν
Μπορεί να τους κουράσαμε
Αλλά πολύ το διασκεδάσαμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου