Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Κοζάνη: Συμπαράσταση στους εργαζομένους της ΕΡΤ

Τη συμπαράστασής τους προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, για το κλείσιμο της Δημόσιας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης εξέφρασαν και χθες (13/6/2013) το πρωί πολίτες, Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων με συγκέντρωση μπροστά από το κτήριο της ΕΡΑ Κοζάνης, στην οδό Ιωάννη Τράντα. Στους χαιρετισμούς των εκπροσώπων τους καταγγέλθηκε η απόφαση της Κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ και ζητήθηκε να ανακληθεί άμεσα η απόφαση αυτή. Εργαζόμενοι της ΕΡΑ Κοζάνης και συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν αμέσως μετά πορεία στους δρόμους και την πλατεία της Κοζάνης.
Από την Τρίτη το απόγευμα, που ανακοινώθηκε η απόφαση της Κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ, πολίτες και εκπρόσωποι φορέων κατέκλυσαν την ΕΡΑ Κοζάνης και μέσα από τα μικρόφωνά της εξέφρασαν την αντίθεσή τους και τη συμπαράσταση στους εργαζομένους. Με συνεχή ροή η ΕΡΑ Κοζάνης δίνει τον παλμό των αντιδράσεων αυτών που καταφθάνουν από κάθε σημείο της Δυτικής Μακεδονίας. Παρόμοιο ήταν το σκηνικό και την Τετάρτη, με τυος πολίτες και τους εκπροσώπους των φορέων και των συλλόγων να συγκεντρώνονται το απόγευμα, παρά την καταρρακτώδη βροχή, μπροστά από την ΕΡΑ Κοζάνης και να πραγματοποιούν πορεία στους δρόμους της πόλης.
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Κοζάνης και μέσα από τη συχνότητά της, στους 100,2 στα FM, αλλά και την εναλλακτική σελίδα της, στη διεύθυνση erakozanis.blogspot.com εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους και τα ευχαριστήριά τους για όλους όσοι τους συμπαραστέκονται στον αγώνα που κάνουν για να κρατήσουν τη φωνή τους ζωντανή και να μεταφέρουν τον παλμό της Δυτικής Μακεδονίας στα ραδιόφωνά τους και στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου